SOITA MEILLE! 045 113 6757

Ulkomaalaus Tampereen, Turun ja Helsingin seudulla

Monipuolisten puhallustöiden lisäksi toteutamme ulkomaalaukset julkisivuille ja katoille. Maalaamme ammattitaidolla kaikenlaiset kohteet ja pintamateriaalit. Vaativimmat maalauskohteet toteutamme yhteistyössä maalarimestari Rami Karivierin kanssa.

Ulkomaalauksen tehtävänä on suojata kiinteistön katon tai julkisivun rakenteita sääolosuhteilta ja ehkäistä niiden vaurioitumista. Siisti ja hoidettu julkisivu myös näyttää hyvältä ja nostaa kiinteistön arvoa.

Milloin on syytä harkita julkisivun tai katon maalausta?

Ulkomaalaus voi olla ajankohtaista, jos:

  • Vanha maalipinta lohkeilee tai hilseilee
  • Maalipinta on kulunut ja haalistunut
  • Pinnoilla esiintyy mustia pilkkuja, hometta tai kasvustoa
  • Pinnoilla on vauriokohtia, joissa maalipinta on rikkoutunut
  • Edellisestä maalauksesta on kulunut yli 10 vuotta

Pitämällä huolta kiinteistöstäsi säännöllisellä huoltomaalauksella pidennät työläiden ja kalliiden julkisivu- ja kattoremonttien väliä.

Laadukkaat maalaustyöt pintakäsittelyn asiantuntijalta

Jotta uusi maalipinta kestää mahdollisimman pitkään ja näyttää hyvältä, tulee maalattava pinta käsitellä huolellisesti. Erilaiset puhallusmenetelmät sopivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti: esimerkiksi hiekkapuhallus poistaa tehokkaasti pinttyneimmätkin liat, kasvustot ja vanhat maalit, sekä karhentaa pintaa siten, että uusi maali tarttuu siihen hyvin.

Pintakäsittelytöiden asiantuntijoina toteutamme ulkomaalaukset huolellisesti, laadukkaasti ja kestävästi. Voit olla varma, että työmme jäljiltä julkisivusi tai kattosi on ehjä ja siisti.

Ota yhteyttä ja kerro lisää kohteestasi – suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun kohteeseesi sopivat työmenetelmät.

Ota yhteyttä