SOITA MEILLE! 045 113 6757

Lasikuulapuhallus Tampereen, Turun ja Helsingin seudulla

Toteutamme puhdistustyöt myös lasikuula- ja lasimurskapuhalluksella. Niin lasikuulapuhallus kuin lasimurskapuhallus sopii lähes kaikkien pintojen puhdistukseen. Se puhdistaa tehokkaasti, jättäen puhdistettavan pinnan kuitenkin ehjäksi ja kuivaksi. Lasikuula- ja lasimurskapuhallus on hellävaraisempi kuin hiekkapuhallus, mutta tehokkaampi kuin esimerkiksi soodapuhallus.

Miten lasikuula- ja lasimurskapuhallukset toimivat?

Lasimurska on kierrätyslasista valmistettua, pyöristettyä lasihiekkaa. Murskan karkeutta voidaan säätää kohteen mukaan, jotta se ei vahingoita pintoja. Lasikuulat puolestaan ovat vielä lasimurskaa hellävaraisempia, eivätkä ne pölyä kuten lasimurska.

Lasikuulat ja lasimurska ovat myös ympäristöystävällisiä ja turvallisia vaihtoehtoja: ne eivät sisällä lainkaan kemikaaleja tai myrkkyjä ja ne ovat valmistettu ekologisesti kierrätysmateriaalista.

Lasikuula- ja lasimurskapuhalluksen teho perustuu kuulien tai murskan puhaltamisesta kovalla paineella puhdistettavalle pinnalle. Puhallus jättää jälkeensä kevyesti mattaisen, ehjän ja kuivan pinnan, joka voidaan käsitellä esimerkiksi maalaamalla välittömästi puhdistuksen jälkeen.Puhallus voidaan toteuttaa myös märkäpuhalluksena, jolloin se ei pölise lainkaan.

Millaisiin kohteisiin lasikuula- ja lasimurskapuhallukset sopivat?

Lasikuulapuhallus ja lasimurskapuhallus soveltuvat erityisen hyvin:

  • Puupintojen puhdistukseen esimerkiksi homepilkuista tai tummentumista
  • Peltien puhdistamiseen, esimerkiksi maalista tai sammaleesta
  • Betonin puhdistamiseen, esimerkiksi pinttyneestä liasta

Tämä puhallustekniikka palvelee mainiosti siis sekä yksityistalouksien että yritysten ja teollisuuden tarpeita. Oli kyse puhdistusta vaativasta omakotitalon julkisivusta, metallilevyistä tai -koneista, tai vaikkapa betonipinnoista – lasikuulat ja -murskat hoitavat homman.

Takuulla laadukas toteutus puhallustöiden ammattilaiselta

Toteutamme lasikuulapuhallukset ja lasimurskapuhallukset laadukkaalla, kotimaisella Nordblast NB 28-1 Professional -laitteella. Laite on suunniteltu ammattilaiskäyttöön sekä erityisesti kiinteistöjen julkisivujen, autojen korien, veneiden pohjien ja teollisuuden puhdistustarpeisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille lisää kohteestasi, niin valitsemme kanssasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan puhallusmenetelmän!

Ota yhteyttä