SOITA MEILLE! 045 113 6757

Hiekkapuhallus Tampereen, Turun ja Helsingin seudulla

Hiekkapuhallus on erittäin tehokas menetelmä, jolla pinnat voidaan puhdistaa esimerkiksi pinttyneestä liasta, maalista tai ruosteesta. Hiekkapuhallus toimii myös pintakäsittelynä, sillä se hioo kevyesti puhallettavan pinnan, jonka jälkeen uusi maalipinta tai muu päällyste tarttuu pintaan sekä kestävästi ja tasaisesti.

Toteutamme hiekkapuhallukset esimerkiksi:

  • Kiinteistöjen julkisivuille ja parvekkeille
  • Pelti- ja tiilikatoille
  • Ajoneuvoille ja työkoneille
  • Rauta- ja betonirakenteille

Millaisiin tarpeisiin hiekkapuhallus sopii?

Hiekkapuhallus sopii erittäin hyvin esimerkiksi julkisivujen kunnostuksen yhteyteen. Puu-, tiili- tai betonipintaisesta julkisivusta saadaan hiekkapuhalluksen avulla poistettua tehokkaasti pinttynyt lika, sammalkasvusto ja jopa vanha maalipinta. Samalla hiekkapuhallus valmistelee julkisivun uutta pintakäsittelyä varten. Käsittely sopii julkisivujen lisäksi mainiosti myös parvekkeille ja katoille.

Hiekkapuhallus voidaan toteuttaa monipuolisesti erilaisille puu-, metalli-, tiili- ja betonipinnoille, jotka kaipaavat tehokasta puhdistusta ja kevyttä karhennusta uutta käsittelyä varten. Hiekkapuhallus poistaa tehokkaasti pinttyneen lian, ruosteen, vanhat maalijäämät ja jopa sitkeät graffitit. Menetelmä sopii rakenteiden lisäksi myös esimerkiksi ajoneuvojen ja työkoneiden ruosteen- tai maalinpoistoon.

Monipuoliset puhalluspalvelut kohteeseen kuin kohteeseen

Pystymme palvelemaan monipuolisesti niin yksityis-, yritys- kuin teollisuusasiakkaita, myös haastavammissa kohteissa ja puhdistustarpeissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivan puhallusmenetelmän, joka puhdistaa tehokkaasti muttei vaurioita puhdistettavia pintoja.

Ota yhteyttä